Fruitpap kan je maken in super veel varianten. Tijdens de zomer zijn de meloenen lekker zoet en dus ideaal moment om ermee aan de slag te gaan. Voor dit recept gebruikte ik een Cavaillon meloen. Deze meloen heeft een honingzoete smaak en past ook ideaal bij ander fruit om in de fruitpap te mengen.
Frisse meloen
18 juli 2020
: Gemakkelijk
Blend de meloen tot een sapje en roer dit onder geprakte banaan met koekjesmeel.

Ingredients
- Een stuk cavaillon meloen (ongeveer 1/8 van een meloen)
- 1 banaan
- 5 theelepels koekjesmeel zonder suiker
Directions
- Step 1 Schil de meloen en snij hem in stukjes. Voeg de stukjes in een kleine blender tot een glad sapje.
- Step 2 Doe in een bordje de gepelde banaan en prak fijn met een vork. Voeg het meloensap erbij en roer. Voeg tenslotte het koekjesmeel door en roer tot een stevig papje. Je kunt het koekjesmeel ook weglaten als je graag zuiver fruit geeft.