Liefdevolle receptjes voor jouw baby

Over ons

Lekker eten op tafel brengt sfeer en plezier in huis. Experimenteren met nieuwe smaken en heerlijke combinaties van ingrediënten. Babyvoeding hoeft geen smaakloos prakje te zijn. Verrassende smaakbommetjes die een boeiende ontdekkingsreis zijn voor elke baby.

elke & Lucas

De makers van Baby Chef

Een passie voor eten

Toen mijn zoontje Lucas geboren werd, besloot ik in te zetten op gezonde en lekkere voeding. Vooral omdat borstvoeding niet goed lukte en ik na de eerste week moest overschakelen op flesvoeding, wou ik later met de vaste voeding een extra inspanning doen. 

Ik vond het niet zo makkelijk om goede recepten te vinden voor baby’s. De website van Kind en Gezin gaf wel wat tips, ik vond ook  info op de site van Nestlé en verschillende blogs. Maar ik miste net dat tikkeltje meer. Ik begon te experimenteren en proefde natuurlijk ook elk gerechtje voor. Mijn passie voor eten kreeg een nieuwe uitdaging: heerlijke papjes maken voor mijn zoontje. 

Deze website groeit mee met de leeftijd van mijn kindje. De eerste blogpost zijn dus vooral gericht op kindjes van 6 tot 8 maand. Naarmate de tijd verstrijkt komen er telkens nieuwe receptjes en tips bij, op maat van de leeftijd. Deze website zal dus heel regelmatig aangepast worden en nieuwe topics krijgen.

Hopelijk kan jij als kersverse ouder er evenveel plezier aan beleven als wij bij het maken van deze site. Geniet ervan!


%d bloggers liken dit: